Bun venit la Zahnarzt Hermannstadt - Dental Clinic

Telefon: 0749214341

Sănătatea zâmbește!

Nimic mai simplu – zicem noi – intuitiv și continuăm prin a vă descrie misiunea relevantă a simbolului local al clinicii Zahnarzt Hermannstadt, care a fost, este și va fi mereu sănătatea pacienților. Acest aspect a motivat, de-a lungul timpului, o perfecționare multidisciplinară permanentă a echipei, din dorința de a răspunde cu terapii performante oricărui tip de afecțiune stomatologică.

“Pentru că ne dorim să oferim o îngrijire medicală de cea mai bună calitate, în fiecare zi, colegii mei din echipa Zahnarzt Hermannstadt, împreună cu mine, ne dedicăm activitatea sănătății orale a pacienților noștri. De aceea, investim permanent în echipamente și în tehnologii moderne, pentru a diversifica portofoliul de servicii. Pacienții care trec pragul clinicii noastre beneficiază de tratamente realizate de medici specializați în toate ramurile medicinei dentare și de servicii la standarde internaționale.”

Dr.Med.Dent. Cristina Dahm, CEO & Fondator Zahnarzt Hermannstadt

 

Clinică stomatologică Zahnarzt Hermannstadt a fost înființată în anul 2005 de către dr. Cristina Dahm, medic stomatolog, CEO și Fondator

Zahnarzt Hermannstadt își desfășoară activitatea cu o echipă de medici specialiști, care deservesc toate specialitățile medicinei dentare, și un laborator dentar propriu, cu rădăcinile adânc înfipte în realitatea tehnologiei de top din domeniu.

Dorința de a atinge idealurile propuse o surprindem și o prelucrăm în cadrul propriului studio foto Smile Design.

CENTRU DE RADIOLOGIE DENTARĂ

Pentru a veni în spijinul paciențior noștri din mediul rural, clinica din Orlat este dotată cu un centru de radiologie dentară ultraperformantă.

Instalatia radiologica NewTom GO 2D/3D este ideală pentru a beneficia de cel mai înalt nivel de performanță în radiodiagnostic la o expunere minima în mediul de radiații.

Acest aparat extinde posibilitățile de diagnosticare ale afecțiunilor stomatologice astfel încât, tratamentul specific să poate fi început cât mai repede și cât mai precis.

LABORATOR DENTAR PROPRIU

Pentru a obține cele mai bune rezultate, îmbinăm spiritul artistic cu cel funcțional și astfel, obținem mereu zâmbetul mult dorit.

Pentru că înțelegem cât este de importantă colaborarea dintre medicul dentist și tehnicianul dentar și pentru că experiența ne-a dovedit că doar împreună se pot obține cele mai bune rezultate în protetica dentară, clinica noastră dispune de un laborator dentar propriu.

STUDIO FOTO/VIDEO SMILE DESIGN

Una dintre facilitățile pe care le oferim pacienților noștri, este posibilitatea de a construi zâmbetul perfect cu ajutorul tehnicilor Smile Design în propriul nostru studio foto/video.

În fiecare zi, echipa Zahnarzt Hermannstadt oferă, prin cunoaștere și suport, toate informațiile necesare procedurilor stomatologice, în cele două locații pe care le deține: în Sibiu și în Mărginimea Sibiului, mai precis în comuna Orlat.

Sănătatea dinților contează! Ne bucurăm să fim alături de pacienții noștri din țară și din străinătate, oferindu-le, totodată, celor din străinătate, posibilitatea de a face vacanțe inedite, îmbinând sănătatea cu odihna, amândouă așternute pe meleaguri transilvănene.